Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bekijk onze e-books

Sigarenmaker 29

5091 GM Oost West En Middelbeers

Vraagprijs € 409.000 k.k.

Status Verkocht

Kenmerken

  • Vraagprijs: € 409.000 k.k.
  • Bouwjaar: 2014
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Inhoud: 381 m3
  • Perceel 275 m2
  • Woonoppervlakte 103 m2

Omschrijving

Laat de verhuiswagen maar komen, want hier kun je zo in! Deze hoekwoning aan de Sigarenmaker in Middelbeers is op uitstekende locatie gelegen met aan de voorzijde een mooi zicht op een grote groene zone. Het huis is gebouwd in 2014, energiezuinig en voorzien van een energielabel A. 2 royale slaapkamers op de 1e verdieping en op de 2e verdieping is een grote kamer met dakkapel. Bij het huis hoort een fijne tuin en parkeren doe je hier op je eigen oprit. Enthousiast? Laten we snel gaan kijken!

Bij binnenkomst in de hal zien we als eerste een strakke grijze tegelvloer, die over de hele begane grond ligt. De vloer is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming, dus geen radiatoren op de begane grond! Links van ons is de meterkast en voor ons het toilet. Deze is voorzien van een hangtoilet en een fonteintje.

De keuken is aan de voorzijde van het huis. Deze is in een hoekopstelling en uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. De koel-vriescombinatie gaat mee met de huidige eigenaren.
We draaien ons om aan lopen naar de achterzijde van het huis. Links van ons is een grote provisiekast. Aan de achterzijde van het huis is de woonkamer met plek voor een fijne zithoek. Er zijn openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Praktisch natuurlijk, maar deze zorgen ook voor een prettige lichtinval.

Op de 1e verdieping zijn er 2 royale slaapkamers over de volle breedte van het huis. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde en deze heeft een airco. De nette, geheel betegelde badkamer heeft een inloopdouche, een toilet en een wastafel in een meubel.

Met een vaste trap komen we aan op de 2e verdieping. Hier treffen we een grote ruimte die dienst kan doen als slaapkamer en/of kantoor. Er is een grote dakkapel, die zorgt voor daglicht, maar ook voor extra woonoppervlak. Op deze woonlaag is een aparte ruimte voor de HR-combiketel en de MV-unit, ook zijn er aansluitingen voor de wasapparatuur. Onder de kapschuinte is bergruimte gemaakt middels knieschotten.

De voortuin is onderhoudsarm ingericht en ligt er verzorgd bij. Aan de zijkant is een oprit met een ijzeren dubbele toegangspoort. Ook de achtertuin ligt er verzorgd bij. Een terras direct achter de woning, een gazon en diverse plantvakken met fraaie beplanting. Achter in de tuin staat een houten fietsenberging en hierbij is een extra terras.

Meer zien van deze leuke woning? Maak een afspraak en jij krijgt een exclusieve rondleiding!

Bijzonderheden:
– 103m2 woonoppervlak
– 275m2 perceel
– compleet geïsoleerd, energielabel A
– begane grond voorzien van vloerverwarming
– dakkapel op de 2e verdieping
– betonnen vloeren
– wanden voorzien van fijn schuurwerk
– eigen oprit
– groene zone voor het huis

Leuk wonen hé! Keertje komen kijken?

HuisMarct Makelaars volgen betekent als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat in voorbereiding is.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet in de gelegenheid om tijdens deze kantoortijden de telefoon op te nemen of bel je buiten deze tijden, dan krijg je de mogelijkheid een voicemailbericht in te spreken. Doe dit vooral, wij bellen je dan snel terug! Je kunt ook je contactgegevens achter laten middels het formulier en dan nemen wij snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×